Online előadás

Ha azt mondják, csináld ösztönből, de nem tudod, azt hogyan kell,
ha azt mondják, ki kell bírnod, de te néha nem bírod
ha néha elbizonytalanodsz, jól csinálod-e:

itt az alkalom, hogy megismerkedj jobban a benned élő anyával, levetkőzd a maximalizmusodat, elfelejtsd a külső elvárásokat és olyan anyává válj, amilyenre a gyermekednek a leginkább szüksége van!Tarts velem egy online előadásra, ahol megkapod ugyanazt, amit az élő előadásokon,
kérdezhetsz is és még csak a lakásból sem kell kimozdulnod hozzá!


felirat

Ki vagyok én? Jó anya vagyok? Jól csinálom? – merül fel gyakran az anyákban.
Van, aki is mondja a kérdést, másoknak csak a szemében kanyarog a kérdőjel.

Miért kérdezzük ezt?

Az Anyapszichológia előadásből megismerheted:

Szó esik a tabutémának számító negatív érzelmekről is, mint amilyen a bűntudat, a lelkiismeretfurdalás, a gyermekkel kapcsolatos negatív érzelmek, a szülésélmény feldolgozása, a konfliktusok kezelése.

Az előadás kb. 80 perces, utána az online felületen kérdezhetsz a gyermekneveléssel, szülő-gyermek kapcsolattal kapcsolatban.

agi_fekvoAki az előadást tartja:
Vida Ágnes, babapszichológus, a havi 250 000 olvasóval büszkélkedő Kismamablog.hu szerzője, a Facebookon 185 ezren követik az írásait nap, mint nap. A Kismamablog 2011-ben, a HVG Goldenblog szavazásán elnyerte a legjobb szakértői blog címet. Az Anyapszichológia című könyv az Év Ismeretterjesztő könyve lett 2014-ben. Ági 2 kisfiú édesanyja, akik 8 és 10 évesek.

Az online előadás időpontja: szeptember 12. 14:00

Ha esetleg nem érsz rá az adott időpontban, akkor sincs gond, mert az előadás felvételét a résztvevők utólag visszanézhetik majd.

Az online előadásra összesen 500 helyünk van, jelentkezni legkésőbb 2015. szeptember 3-án csütörtökön éjfélig, vagy a helyek erejéig lehet.

Az előadáson való részvétel ára br. 2000 Ft, vagy megrendelheted mellé az Anyapszichológia című könyvet is 3500 Ft értékben, ezesetben az előadás és a könyv ára számodra 5500 Ft helyett csupán 4000 Ft. Fizetésre átutalással, postai rózsaszín csekken vagy Paypalon van lehetőség, a fizetési határidő 8 nap. Megrendelés után azonnal automatikusan küldjük számodra a fizetéshez szükséges adatokat. Külföldről is fogadunk el megrendelést, ezesetben, ha könyvet is rendelsz, 2000 Ft plusz postaköltséget számolunk fel.

A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.